Header sites

"In 1994 bouwde ik mijn eerste website, gewoon via Notepad. Destijds was ik via mijn werk bij de Rabobank nauw betrokken bij TrefPunt, bedoeld om diverse lokale trefpunten (in alle plaatsen waar een Rabobank was) op internet te creeëren, waarop verenigingen zich konden presenteren en winkels handel konden drijven. In die tijd redelijk revolutionair.

Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder, worden websites bij voorkeur met een Content Management Systeem uitgerust, zodat ze beter door de gebruiker te onderhouden zijn en moet iedereen aan de Social Media. We kopen en betalen via Internet, doen onze bankzaken ermee en communiceren met vrienden en collega's.

Tijden zijn veranderd, maar ik bouw nog steeds websites. Vanaf half 2005 maak ik voor de meeste sites gebruik van het gratis Open Source CMS Joomla, en vanaf 2016 is het ook mogelijk om een website te laten bouwen gebaseerd op Wordpress."


Website voor TJ Events & Entertainment

Website voor TJ Events & Entertainment

In opdracht van TJ Events & Entertainment een website gemaakt met daarop boekingsmogelijkheden voor artiesten plus ruimte voor de evenementen waar zij bij betrokken zijn. Tim Jené had een duidelijk wensenlijstje en aan de hand daarvan is Met-KX aan de slag gegaan.

Vlammend BHV Online

Vlammend BHV Online

Toon de Bruijn van Vlammend BHV wilde een website waarop men eenvoudig zijn diensten kon raadplegen en zich kon inschrijven voor BHV cursussen. Met-KX heeft deze site voor hem gerealiseerd.

Sobremesa, de Spaanse keuken bij jou thuis

Sobremesa, de Spaanse keuken bij jou thuis

Met-KX werd benaderd door de eigenaar van Sobremesa om te ondersteunen bij de opzet van een nieuwe website. Naast informatie moest er ook een online-bestelgedeelte komen en veel beeldmateriaal, want zien doet eten.

Website Nederlanse Kerry Blue Terriër Club vernieuwd

Website Nederlanse Kerry Blue Terriër Club vernieuwd

Fris en technisch weer up-to-date, dat is de website van de Nederlandse Kerry Blue Terriër Club inmiddels. In 2011 gebouwd met Joomla 1.5, maar deze versie was al een tijdje End-of-Life, waardoor er geen security-updates meer werden uitgeleverd en het support nagenoeg nul was. Dus was een overstap naar de nieuwste release van Joomla gewenst.